Şanlıurfa’da 20 bin tonu ihaleyle satışa çıkarıldı! 8 buçuk milyon teminat

Şanlıurfa’da bulunan TİGEM, Ceylanpınar Tarım İşletmesi'nde üretilen 20 bin ton koyun sütünü, 5 yıllık dönem için açık artırma usulüyle satışa sunuyor. İşte detaylar…

Şanlıurfa’da 20 bin tonu ihaleyle satışa çıkarıldı! 8 buçuk milyon teminat

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Ceylanpınar Tarım İşletmesi’nde üretilen 20 bin ton koyun sütünü 5 yıllık dönem için açık artırma usulüyle satışa sunuyor.

Tarım ve hayvancılık faaliyetleriyle bilinen TİGEM, Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü'nde üretilen koyun sütü için geniş çaplı bir ihale düzenliyor. Kurumun 1 yıllık tahmini 4 bin ton, toplamda ise 5 yıllık dönem için 20 bin ton koyun sütünü kapsayan satışı, otomatik süt sağım tesislerinde sağımı, nakliyesi ve depolaması müşteri tarafından karşılanmak şartıyla yapılacak.

 

İHALE DETAYLARI

İhale, 3 Ekim Perşembe günü saat 14.30’da Ankara TİGEM İhale Salonu’nda, Merkez Alım-Satım ve İhale Komisyonu huzurunda gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyen firmalar, detaylı şartnameyi www.tigem.gov.tr internet sitesindeki "Pazarlama İhaleleri" kısmından temin edebilir.

GEÇİCİ TEMİNAT TUTARI BELİRLENDİ

İhaleye katılacak firmalar için geçici teminat tutarı 8 milyon 542 bin 274 TL olarak belirlenmiştir. Bu teminat bedeli, ihaleye katılmak isteyen firmalar için gerekli ön koşullardan biri olarak sunuluyor.

Ceylanpınar Tarım İşletmesi, Türkiye’nin en büyük tarım işletmelerinden biri olarak koyun sütü üretimiyle dikkat çekiyor. Bu büyük ihale, yerel ve uluslararası süt üreticileri ve işleyiciler için önemli bir fırsat sunuyor.

Şanlıurfa’da 20 bin tonu ihaleyle satışa çıkarıldı! 8 buçuk milyon teminat

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.